top of page
Sök
  • rubyzin19

Välkomna

Äntligen är kennelnamnet godkänt och hemsidan uppe!

Väntan på att få kennelnamnet registrerat av SKK har varit lång, eller rent krasst har det ju gått fortare än vad jag räknade med när jag gjorde ansökan. Jag trodde att det skulle vara klart först i början på juli men ni vet hur det är - när man väntar på något gott 😉


Jag ska inte sticka under stol med att det absolut hade vart trevligt att kunna följa valparna i bloggen från dag 1 men nu blev det inte så. Istället kommer jag längre fram att göra ett sammanfattande inlägg med första kullen från dag 1 till aktuell dag.


Min tanke på denna bloggen är att ni ska kunna följa och lära känna mig som människan bakom hundarna och kenneln samt min flock och vårat liv. Jag hoppas att ni kommer uppskatta det och att ni vill vara med på våran resa.


Ännu en gång - välkomna!


45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page